8 april, Geestgrondentocht bij TV Zoetermeer ’77

De lente is nu toch echt gearriveerd; de zon schijnt, de bomen worden in record tempo groen, de bollen suizen de grond uit en de hele natuur heeft haast om in bloei te komen. Dat betekent bij de meesten ook een hoog niveau aan kriebels om er met de fiets op uit te trekken.
De Geestgrondentocht is een mooie tocht door de duinen en bollenvelden van Zuid- en Noord-Holland in de mooiste tijd van het jaar. De heenweg kent het nodige klimwerk in de duinen met als toppunt het Kopje van Bloemendaal. De terugweg slingert tussen de gekleurde bollenvelden.
Er kan gefietst worden over afstanden van 60, 100 en 140 km; alle drie de routes zijn met bordjes uitgepijld en in de kantine zijn routebeschrijvingen beschikbaar.

Aan de starttafel kunnen ook GPS-tracks gedownload worden vanaf een laptop via een USB kabel.

Het betreft hier een vrije toertocht, dus ook niet-leden, vrienden, familieleden die van het voorjaar willen genieten tussen de bollenvelden zijn van harte welkom.

Starttijden en inschrijfgelden (NTFU-leden € 1,00 korting)

140 km 09.00-10.00 uur € 5,00

100 km 09.00-10.30 uur € 5,00

 60 km 09.00-11.00 uur € 5,00

De toercommissie vraagt nog de aandacht voor het volgende:

de gemeente Noordwijk heeft ons verzocht om op het bospad door de duinen ten noorden van Noordwijk niet twee aan twee, maar achter elkaar te rijden, gaarne opvolging (100 en 140 km deelnemers).

Maar in het algemeen geldt dat we rijden door een mooie streek in een mooi jaargetijde; goede kans derhalve dat er (veel) meer fietsers op pad zijn; laten we ons hoffelijk en veilig gedragen.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s